Pand Noord

Huurdersgids

Grote diversiteit aan huurders, welke voorbestemd zijn om de toekomst van Amsterdam Noord en ver daar buiten te beïnvloeden.

Ontdek 'wie is wie' in de onderstaande Pand Noord community.

  • Zoeken op Categorie

Amsterdam Standard

Amsterdam Standard helpt snelgroeiende tech-startups en scale-ups in Nederland bij het ontwikkelen van hun software, websites en apps. Onze klanten hebben vaak een tekort aan programmeurs of hebben zelf geen kennis van software ontwikkeling en het aansturen van development teams. Wij kunnen deze problemen oplossen. Amsterdam Standard is geen standaard internetbureau of outsource partij; wij zijn de technology partner van onze klanten. Met bijna 90 slimme developers en creatieve designers in vier kantoren in Amsterdam en Polen bieden wij een hybride model waarin wij "best-of-both worlds" combineren: uw eigen team op afstand - gemanaged door ons.

Big Orange

Big Orange is een geluidsstudio, gericht op componeren en voice-over recording voor brands en musea.

Bureau Buhrs

Bureau Buhrs is een adviesbureau dat overheden en private partijen adviseert en helpt bij de positionering, programmering en profilering van gebieden en organisaties. Onze specialiteiten zijn: gebiedsmarketing en communicatie, participatie, leisure, conceptontwikkeling, campagnes, corporate branding en trainingen.

Bureau Feith

Wat wij doen? Wij worden blij van mooie en goed functionerende websites. In de websites die we maken zorgen we voor de perfecte mix tussen design en techniek. Wil je daarnaast ook goed vindbaar zijn in de zoekmachines dan helpen we je ook bij online marketing. Kortom: wij verbeteren je online zichtbaarheid. Ook nemen wij jou gehele branding onder de loep en kijken we samen naar alle on en offline mogelijkheden!

Creaters Dock

CreatorsDock is als enige Nederlandse ontwerpbureau gespecialiseerd in Kindermerken, de pijlers van onze business zijn (food)verpakkingen met licentie & private label merken en hierbij leveren wij online brand support, ontwikkelen we brand identity's & Fashion Artworks.

Dataplied

Deck vormgeving

Deck vormgeving is een solide organisatie voor ontwerp met karakter, imagery, motion- en graphic design

Disney Streaming Services

Pionieer in live streaming en online video diensten sinds 2002 voor bekende sport en entertainment merken.

Doculayer.ai

Our intelligent content platform processes and manages unstructured information, such as (scanned) documents and images, using innovative artificial intelligence (AI) technologies. In doing so, the platform can automatically analyze, enhance, enrich and improve the findability of large quantities of data.

Aanwezige dienstverleners

New Media 2Day

On-site leverancier voor alle IT-gerelateerde diensten.

Contact

D&B the Facility Group

On-site leverancier voor alle facilitaire diensten, zoals catering, schoonmaak en hospitality.

Contact