Pand Noord

Huurdersgids

Grote diversiteit aan huurders, welke voorbestemd zijn om de toekomst van Amsterdam Noord en ver daar buiten te beïnvloeden.

Ontdek 'wie is wie' in de onderstaande Pand Noord community.

  • Zoeken op Categorie

Big Orange

Big Orange is een geluidsstudio, gericht op componeren en voice-over recording voor brands en musea.

Bureau Buhrs

Bureau Buhrs is een adviesbureau dat overheden en private partijen adviseert en helpt bij de positionering, programmering en profilering van gebieden en organisaties. Onze specialiteiten zijn: gebiedsmarketing en communicatie, participatie, leisure, conceptontwikkeling, campagnes, corporate branding en trainingen.

Cherry communicatie

Wat wij doen? Wij worden blij van mooie en goed functionerende websites. In de websites die we maken zorgen we voor de perfecte mix tussen design en techniek. Wil je daarnaast ook goed vindbaar zijn in de zoekmachines dan helpen we je ook bij online marketing. Kortom: wij verbeteren je online zichtbaarheid. Ook nemen wij jou gehele branding onder de loep en kijken we samen naar alle on en offline mogelijkheden!

Creaters Dock

CreatorsDock is als enige Nederlandse ontwerpbureau gespecialiseerd in Kindermerken, de pijlers van onze business zijn (food)verpakkingen met licentie & private label merken en hierbij leveren wij online brand support, ontwikkelen we brand identity's & Fashion Artworks.

Dataplied

Disney Streaming Services

Pionieer in live streaming en online video diensten sinds 2002 voor bekende sport en entertainment merken.

Doculayer.ai

Our intelligent content platform processes and manages unstructured information, such as (scanned) documents and images, using innovative artificial intelligence (AI) technologies. In doing so, the platform can automatically analyze, enhance, enrich and improve the findability of large quantities of data.

Easee B.V.

Hello, we are easee. The world’s first CE certified online eye exam.

Ecorus

Ecorus Home Ecorus Home is dé zonne-energie ontwikkelaar voor woningcorporaties. Samen met woningcorporaties werken wij aan een duurzamere toekomst voor uw huurders. Wij verzorgen hierbij het gehele zonne-energietraject van A tot Z. Zo installeren wij in 2019 bij meer dan 10.000 een- en meergezinswoningen zonnepanelen.

Aanwezige dienstverleners

hallo,

On-site leverancier voor alle IT-gerelateerde diensten.

Contact

D&B the Facility Group

On-site leverancier voor alle facilitaire diensten, zoals catering, schoonmaak en hospitality.

Contact