Pand Noord

Host-bediende ontvangst

Community

Wees een actief lid van de Pand Noord community.

Bekijk het programma, geplande evenementen en belangrijk nieuws hieronder.

Welkom

Welkom bij de nieuwe Pand Noord community pagina. Houdt deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en aankomende events, om zo de community binnen Pand Noord te laten groeien.

Vergaderzaal

Vijf vergaderruimtes zijn beschikbaar voor de huurders, die je kan reserveren bij de receptioniste. De ruimtes zijn compleet ingericht met meubels en technologie die u nodig hebt om moeiteloos productief te zijn.

Vergaderzaal Vergaderzaal

Blog

Re-opening

4 oktober heeft Pand Noord zijn re-opening gevierd. 

Read More

Evenementen in Pand Noord

VEBAN netwerkborrel

VEBAN netwerkborrel

17:00 - 19:00
Pand Noord

De Vereniging van Bedrijven in Amsterdam-Noord (VEBAN) organiseert haar netwerkborrel in Pand Noord. Op deze bijeenkomst bent u als huurder - en ondernemer in Noord - ook van harte welkom. 

Over VEBAN
VEBAN is een vereniging voor iedereen: jong en oud, creatief en ondernemend, pioniers en gevestigde bedrijven.

Bij VEBAN vind je als ondernemer gezelligheid, medestanders en kun je ervaringen delen. Elke maand organiseert VEBAN een netwerkevenement voor haar leden. Van advocatenkantoren tot bouwbedrijven, van online marketeers tot scheepsbouwers; VEBAN is dé ontmoetingsplek voor bedrijven in Noord. Een plek waar mensen met een economisch belang samenkomen en de onderlinge gunfactor hoog is.

Met het oog op alle plannen van de gemeente Amsterdam om in Noord tienduizenden woningen te bouwen, zet VEBAN zich in om Noord aantrekkelijk te houden voor ondernemers. Bereikbaarheid, een goede infrastructuur en goed ondernemersklimaat is waar VEBAN voor staat. Ondernemers zijn net zo belangrijk voor de toekomst van Amsterdam-Noord als bewoners. Zij zorgen voor economische groei en werkgelegenheid.

VEBAN is dé gesprekspartner op het stadhuis voor ondernemers uit Noord. Haven-Stad, het Hamerkwartier en betaald parkeren: allemaal dossiers waarover VEBAN veelvuldig overleg voert met de gemeente Amsterdam. Nu het lokale bestuur in Noord minder directe invloed heeft, zorgt VEBAN ervoor dat ondernemers in Noord niet vergeten worden  bij de plannen. VEBAN behartigt de belangen voor alle ondernemers in Noord.

Meld je aan via http://veban.nl/aanmelden/. Aan het bezoeken van de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.